PIZZERIA GRILLROOM DUDI

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 747 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizzeria Grillroom Dudi. Meer weten? Ontdek meer

6 dec 2022 om 18:49 Verdomd goede pizza
6 dec 2022 om 15:07 De penne carbonara was wel lekker maar het bakje was maar 2/3 gevuld (veel te duur dus voor wat je maar krijgt) en de penne pollo was veel te pikant, gewoon niet te eten, en dat bakje was dan wel goed vol. Ik raad iedereen aan eet hier niet!!!
22 nov 2022 om 20:27 Eten was niet lekker tans voor genoeg centen gekocht.
8 nov 2022 om 1:58 Het eten was gewoon maar de friten waaren flets en een kleine cofte schotel met een stuk cofte dat is beetje mager voor de rest was het gewoon
20 okt 2022 om 18:58 Op tijd geleverd. Eten was nog warm. Lekker eten. Goede service.
3 sep 2022 om 1:14 Gewoon niet te vreten . Sorry voor mijn woordenkeuze . Koud geleverd en niet te vreten !!!
11 jul 2022 om 7:15 Toen ik er in het begin bestelde was de kwaliteit top. De laatste 3 keer ben ik niet echt tevreden. Ik betaal extra voor extra hoeveelheid ingrediënten maar ze liggen er niet op. Dus dit was de laatste keer dat ik er bestelde
25 jun 2022 om 7:44 Sorry maar dit trok op niks! Ten 1ste hebben we langer dan een uur moette wachten.. dan was het ook nog eens niet te vrete! Geen mayo in de durum, geen mayo in de kapsalon.. dit moesten wij er dus nog zelf bij doen?? Spagetthidimare met tomatensaus??
22 mei 2022 om 10:16 Kebap moet je blijkbaar zelf samenstellen. Bezorging duurde erg lang.
15 mei 2022 om 16:30 Hartelijk bedankt
8 mei 2022 om 19:58 Iets minder kaas op de pizza en het was perfect!